•   str. Luica 19, sector 4, Bucuresti
  •   0730. 506.369 - 0766.296.541
  •   office@vmvconstruct.ro

Testimoniale

Andreea Voica

Andreea Voica()

Tin sa va multumeasc pentru seriozitate si promtitudine in executia casei visurilor noastre. Constructia a fost realizata mult mai repede decat ne-am fi asteptat noi, si suntem foarte multumiti de calitatea lucrarilor, iar finisajele sunt de exceptie respectand intocmai dorintele noastre. Recomandam VMV Construct.
Bodgan Istrate

Bodgan Istrate()

Lucrarea de care noi am avut nevoie a constat in efectuarea finisajelor casei noastre de vacanta. Acestea au fost realizate de o echipa specializata pe finisaje. Seriozitatea constructorilor si faptul ca au avut un program foarte strict de lucru, incadrandu-se in termenele prevazute, ne face sa ii recomandam pe viitor. Au fost folosite materiale de calitate si am fost multumiti de rezultatul final, echipa de constructori lucrand ingrijit si curat. Va multumim!
Paraschiv Elena

Paraschiv Elena()

Am ajuns sa lucram cu VMV Construct printr-o recomandare, si ne bucuram de aceasta alegere. Renovarea fatadei cladirii de birouri, desi a fost un proiect dificil, a iesit foarte bine. Suntem foarte multumiti de executia lucrarilor si de colaborarea cu firma de constructii. Este o firma serioasa care acorda mare atentie detaliilor. Ne place foarte mult noua infatisare a cladirii!

Despre noi

VMV Construct este o firma de constructii cu o activitate de peste 17 ani, care desfasoara lucrari de constructii in zona Bucuresti-Ilfov si care  executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dumneavoastra. nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva.

Contact

Newsletter

alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise