•   str. Luica 19, sector 4, Bucuresti
  •   0730. 506.369 - 0766.296.541
  •   office@vmvconstruct.ro

Servicii

Va oferim servicii de calitate la preturi decente pentru lucrari de constructii, reparatii si amenajari interioare la cele mai inalte standarde, realizate de meseriasi cu experienta.

In aceasta perioada, echipele noastre lucreaza de zor:

- zugraveli,
- montaj gresie si faianta,
- montaj parchet,
- realizare instalatii electrice si sanitare,
- montare ferestre PVC cu geam termopan etc.

Aveti nevoie de o echipa de specialisti in amenajari interioare?
Renovati unele camere, apartamentul sau toata casa?
Suntem la dispozitia dumneavoastra!Mai jos puteti vedea gama completa de servicii pe care le oferim:

 

onhouseConstruim case de locuit cu sau fara etaj, blocuri de apartamente de mici dimensiuni, constructii pentru diferite utilizari, la rosu sau la cheie, complet finisate, cu materiale de cea mai buna calitate. Folosim betoane mecanizate din statie, culianti impotriva inghetului, caramida porotherm etc. Putem realiza inclusiv terase si etaje mansardate.
 poze 0003 0 prezentare renovari si amenajari interioare Efectuam lucrari de amenajari interioare si design de calitate superioara in apartamente, case sau vile. Avem o echipa compacta de meseriasi cu experienta gata sa se deplaseze la domiciulul dvs. Oferim Garantie pentru proiectele realizate si folosim cele mai bune materiale pentru ca lucrarea sa reziste in timp si sa arate bine. Toate lucrarile se executa pe baza de contract de prestari de servicii cu termen de executie prestabilit. Astfel, vei stii exact cat va dura lucrarea din momentul demararii ei.
07 steel houseRealizam lucrari pentru structura cladirii dumneavoastra: sapatura fundatie (manual sau cu utilaj); cofrat-decofrat; popire popi metalici; fasonat + montat armatura; legat si montat fier; montat plasa sudata; preparat betoane, sape, mortare; turnat beton; realizare scari beton armat; realizare umpluturi cu pamant compactat sau refuz de ciur; zidarie caramida etc. Echipa noastra are oameni pregatiti si colaboram cu parteneri de incredere pentru utilaje moderne.
facadesEchipa noastra este pregatita pentru proiecte legate de fatade si tencuieli: termoizolarea cladirii; lavabil exterior; tencuieli decorative; montat-demontat schela metalica sau din lemn; tencuieli interioare si exterioare, inclusiv tencuiala mecanizata; consolidare plasa STM; reparatii tencuieli cu probleme etc. Aveme experienta in lucrari de acest tip si folosim cele mai bune materiale.
07 steel houseFie ca aveti nevoie de repararea sau inlocuirea unui acoperis vechi, fie ca doriti sa finalizati proiectul casei dvs si ati ajuns la partea de acoperis, echipa noastra poate rezolva lucrarea rapid si cu seriozitate. Realizam diverse lucrari de acoperis cu oameni priceputi si materiale de calitate.
Simple Interior DecorationApelati cu incredere la echipa noastra pentru lucrarile de finisare si placare a peretilor si pardoselilor. Realizam lucrari precum: montaj gresie si faianta; plinta gresie; montaj marmura, travertin; montaj parchet clasic sau laminat; lucrari de raschetat si paluxat parchet; realizare de pardoseli din scanduri de rasinoase etc.
Rigips MaßeAsiguram o gama variata de lucrari pe sectorul rigips si zugraveli: placare pereti rigips pe structura metalica sau fara; montare pereti despartitori; placare tavan rigips pe structura; montaj tavan suspendat; termoizolatie vata minerala; glet finisaj, amorsa perete; glafuri usi si ferestre; lavabil alb sau colorat etc.
instalatorEchipa noastra se deplaseaza la domiciul dvs pentru diverse lucrari de reparare/inlocuire a instalatiilor sanitare. De asemenea, echipa noastra face fata cu brio si unor proiecte mai importante, cum ar fi utilarea unei intregi locuinte noi sau unui complex de apartamente sau birouri. Avem experienta in montarea sau inlocuirea chiuvetelor, cazilor, vasurilor WC, bateriilor, centralelor termice, caloriferelor, masinilor de spalat etc si racordarea lor la reteaua de apa-canal.
instalatii electrice 1Avem instalatori electricieni priceputi la dispozitia dvs pentru diverse lucrari privind panourile electrice ale cladirii, corpurile de iluminat, prize si intrerupatoare, traseele cablurilor electrice, spoturi etc.
RX DK GDN00401 path design s4x3 lgAveti de realizat lucrari de amenajare a gradinii? De la imprejmuirea gradinii cu gard si pana la toaletarea arborilor si amenajarea peisagistica a spatiului verde, puteti apela cu incredere la echipa noastra. Va oferim servicii de gradinarit rapide care vor transforma gradina dumneavoastra intr-un paradis verde.

 Cum lucram?

 

1. Ne prezentati o idee

Incercam sa intelegem proiectul dumeavoastra si ce asteptari aveti.

2. Dezvoltam ideea dumneavoastra

Cautam cele mai bune variante, tinand cont de cerinte dumneavoastra si tehnologiile aparute.

3. Va prezentam proiectul

Va prezentam cele mai bune variante, si tinem cont de propunerile dumneavoastra.

4. Realizam proiectul

Stabilim termenii contractuali si incepem realizarea proiectului.

De ce sa lucrezi cu noi?

 

PROMPTITUDINE

Increderea clientilor pe care am castigat-o de-a lungul timpului s-a datorat si promptitudinii de care am dam dovada in realizarea fiecarui proiect.

CALITATE

Lucram cu parteneri de incredere care ofera doar materiale de calitate. Un proiect durabil poate fi realizat doar cu cele mai bune materiale.

INCREDERE

Clientii nostri isi doresc sa aiba alaturi un partener de incredere pentru proiectul lor. Suntem onorati ca ne-au ales pe noi!

Despre noi

VMV Construct este o firma de constructii cu o activitate de peste 17 ani, care desfasoara lucrari de constructii in zona Bucuresti-Ilfov si care  executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dumneavoastra. nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva.

Contact

Newsletter

alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise